Datum objave: 2. rujna 2024.
Kategorija: Naslovnica | Vijesti

Početak nove školske godine 2024./25.


Nastava u novoj školskoj godini 2024./25. počinje u ponedjeljak, 9. rujna 2024. godine, prema sljedećem rasporedu (osim za učenike prvih razreda koji prvi dan imaju svečani prijem u 10.00 h, a sve ostale dane prema rasporedu):

Jutro (8.00 h) – Smjena B:1. b, 2. b, 3. b, 4. b, 4. d, 5. b, 5. d, 6. b, 6. d, 7. b, 7.d, 8. b

Poslijepodne (14.00 h) – Smjena A: 1. a, 2. a, 3. a, 4. a, 4. c, 5. a, 5. c, 6. a, 6. c, 7. a, 7. c, 8. a, 8.c 

Produženi boravak (8.00 h): 1. c, 1. d, 2. c, 2. d, 3. c, 3. d

Svi učenici od 2. do 8. razreda, uključujući i učenike u produženom boravku, prvi nastavni dan imat će ukupno tri školska sata te će nakon obroka i velikog odmora biti pušteni kući. Od utorka svi učenici kreću s nastavom po rasporedu koji će dobiti od svojih razrednika, u naznačenim smjenama.  

Prvi nastavni dan svi učenici trebaju ponijeti školske torbe, a razrednici će im podijeliti komplete udžbenika i drugih obrazovnih materijala. Roditelji će na prvom roditeljskom sastanku zadužiti uručene materijale koji se vraćaju na kraju školske godine. 

Detaljne upute o standardnom  vremenu prihvata i dolaska djece te završetku dnevnog odgojno-obrazovnog programa u produženom boravku, kao i satnicu dnevnih obroka s jelovnikom, roditelji će dobiti od učiteljica. 

Popisi učenika 1. razreda i razmještaj novopridošlih učenika bit će oglašeni u prostoru za primanje roditelja u atriju škole u srijedu 4.rujna 2024. Popisi i raspored učenika su konačni.

Dragi naši učenici i roditelji, vaši učitelji i kolektiv OŠ Žnjan-Pazdigrad žele vam sretan povratak u školske klupe! Dobro nam došli!

Pročitajte još

Europska noć istraživača

Europska noć istraživača

Europska noć istraživača svake se godine tradicionalno organizira posljednjeg petka u rujnu, a ove se godine 27. rujna održava i u Splitu. Ova manifestacija uključuje niz znanstveno-društvenih aktivnosti, a fokus je na onima koji nemaju pristup znanosti i istraživanju...

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/ Skip to content