preskoči na sadržaj

Osnovna škola Žnjan-Pazdigrad

Login
Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Pobjednici EP

Zidovi nisu prepreke

Planet Zemlja

Časopis Istraživači

Video spot

Škola budućnosti

Brojač posjeta
Ispis statistike od 24. 5. 2018.

Ukupno: 227905
Ovaj mjesec: 4340
Ovaj tjedan: 277
Danas: 277
Lokalna zajednica

Vremenska prognoza

Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Školski kurikulum

E-Dnevnik

Edit CodeSchool

eSavjetovalište

Pretežno vedro

Memory igra

Prometna učilica

Safety net

Poštanski pretinac

Virtualna knjižnica

Upisi u srednju školu

Vijesti
Savjetovanje i informiranje učenika u odabiru zanimanja
Anita Dujela / datum: 29. 10. 2020. 18:32

Kao i svake školske godine, Hrvatski zavod za zapošljavanje obavlja individualna profesionalna savjetovanja i informiranja učenika osmih razreda. Ovaj postupak  rezultira izdavanjem mišljenja i preporuke  za učenike s teškoćama (primjereni oblik školovanja) te za učenike s većim zdravstvenim teškoćama. Ovi učenici već su dobili pozive za preglede liječnika medicine rada te termine savjetovanja pri HZZ-u Split.

Svi ostali učenici također imaju pravo na individualno informiranje, uz mogućnost procjene potencijala (psihologijsko testiranje), uz prethodni dogovor na info telefon 310-589, ili e-mail cpi.st@hzz.hr. Zbog situacije nastale uslijed COVID-19 epidemije, savjetovanja će se obavljati shodno mogućnostima i epidemiološkoj situaciji. 

Više o profesionalnom usmjeravanju učenika možete pronaći na poveznicama te dokumentima koje prilažemo pod Opširnije!


[OPŠIRNIJE]Upute za upis u srednje škole: potvrde školskog liječnika
Anita Dujela / datum: 17. 7. 2020. 14:18

Mišljenje o zdravstvenoj sposobnosti učenika se  izdaje sukladno dokumentu MZO „Jedinstveni popis zdravstvenih zahtjeva srednjoškolskih obrazovnih programa u svrhu upisa u 1. razred srednje škole“ (potrebno je provjeriti treba li Vašem djetetu mišljenje školskog liječnika, liječnika medicine rada ili mu uopće nije potrebno mišljenje za upis, sve ovisno o vrsti zanimanja ili programa koje dijete upisuje).

S obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju i organizaciju rada u Službi za školsku i adolescentnu medicinu Nastavnog zavoda za javno zdravstvo SDŽ,  Mišljenje nadležnog školskog liječnika o zdravstvenoj sposobnosti učenika za određeno zanimanje, tj.  smjer u srednjoj školi, za školsku godinu 2020./2021., će se izdavati uz prethodnu najavu telefonom/e-poštom nadležnom školskom timu.

ZA PREGLED I POTVRDU SE POTREBNO NARUČITI

PUTEM TELEFONA 468-013

(Parne datume u jutarnjoj smjeni zvati od 08:00 do 13:00 h

a neparne datume u popodnevnoj smjeni od 14:00 do 19 h)

ILI SLUŽBENOG MAILA  NADLEŽNOG ŠKOLSKOG TIMA

                                           fani.balarin@nzjz-split.hr

                                         zrinka.bozikovic@nzjz-split.hr

VIŠE POD OPŠIRNIJE!

 


[OPŠIRNIJE]Ljetni rok upisa redovnih učenika u srednju školu - postupci i termini
Anita Dujela / datum: 2. 6. 2020. 14:42


[OPŠIRNIJE]Treća gimnazija Split
Anita Dujela / datum: 2. 6. 2020. 08:34

Sve informacije o školi možete pronaći na mrežnoj stranici www.trema.hr, a posebno na linkovima koji su namijenjeni učenicima osmih razreda i na kojima se nalaze prezentacija i letak s osnovnim informacijama:

Prezentacija

Letak

Sve aktualne informacije  vezane za upis učenika u prvi razred redovito se objavljuju na poveznici  http://trema.hr/services/upisi/ .

Na poveznici https://www.srednja.hr/skole/iii-gimnazija-split-mioc/  pogledajte pojašnjen  način bodovanja te predstavljanje škole.


[OPŠIRNIJE]Upisi u srednju školu
Anita Dujela / datum: 1. 6. 2020. 08:52

Dragi osmaši!

U srijedu, 3.lipnja 2020., u 17,00 sati u školi ćemo održati radionicu na temu upisa u srednju školu. Tom prilikom ćemo i obaviti i prijavu u sustav. Do tada pratite stranicu Upisi.hr i razmišljajte o svojim mogućnostima. Vidimo se! 

 


[OPŠIRNIJE]Privatna srednja škola Wallner
Anita Dujela / datum: 27. 5. 2020. 17:04

Ministarstvo turizma i Ministarstvo obrta Republike Hrvatske, u suradnji s hotelima, ugostiteljskim objektima i obrazovnim ustanovama, u školskoj godini 2020./2021. olakšava upise Vašoj djeci dodjelom bespovratnih sredstava koja se odnose na školovanje u deficitarnim zanimanjima KUHAR, KONOBAR, SLASTIČAR i TURISTIČKO-HOTELIJERSKI KOMERCIJALIST.

Više možete doznati na poveznici.


[OPŠIRNIJE]Srednja tehnička škola Split
Anita Dujela / datum: 15. 5. 2020. 08:25

Dragi roditelji učenika osmih razreda!

Pred vašim obiteljima je razdoblje upisa djece u srednju školu.  Na vrijeme ćemo objavljivati sve važne obavijesti, kako budu pristizale. Sve informacije i uvjeti upisa o kojima smo razgovarali na roditeljskom sastanku su nepromijenjeni. U očekivanju smo brošura vezanih za postupke upisa te izbor i predstavljanje srednjih škola u našoj županiji. Također, objavljivat ćemo prezentacije svih srednjih škola, koje iskažu interes za takvim oblikom suradnje. Pozivamo Vas da pratite našu stranicu, u podizborniku Profesionalno informiranje.

Klikom na poveznicu možete pogledati prezentaciju Srednje tehničke prometne škole Split.


[OPŠIRNIJE]CISOK predavanja za roditelje
Anita Dujela / datum: 4. 3. 2020. 15:06


[OPŠIRNIJE]Upisi u srednje škole - učenici s teškoćama
Anita Dujela / datum: 28. 5. 2019. 11:37

Kandidati s teškoćama u razvoju u razdoblju od 27.svibnja do 10.lipnja 2019. (14,00sati) prijavljuju se Uredu državne uprave u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Tom prilikom roditelji i kandidati iskazuju svoj odabir liste prioriteta prema obrazovnim programima koje je za učenika naveo Hrvatski zavod za zapošljavanje u svom stručnom mišljenju.

Upisnom povjerenstvu Ureda obvezno dostavljate:

  • popunjen Obrazac
  • rješenje Ureda o primjerenom programu obrazovanja u osnovnoj školi
  • stručno mišljenje Službe za profesionalno usmjeravanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

Više pod opširnije!


[OPŠIRNIJE]Upis u razredne odjele za sportaše
Anita Dujela / datum: 27. 5. 2019. 14:10

Svi kandidati koji su zainteresirani za upis u razredne odjele za sportaše svoj interes za upis u razredne odjele za sportaše trebaju iskazati kroz sustav NISpuSŠ na kartici “Moji podaci” od 27. svibnja do 2. lipnja 2019. godine. Na navedenoj kartici kandidati upisuju sport kojim se bave, naziv kluba i mjesto u kojem se nalazi klub. 

Kandidati koji u navedenome roku ne iskažu interes za upis u razredne odjele za sportaše neće biti u mogućnosti odabrati programe obrazovanja koji imaju razredne odjele za sportaše. Molimo da programe obrazovanja koji se odnose na razredne odjele za sportaše isključivo prijavljuju oni kandidati koji zaista namjeravaju upisati takav obrazovni program, budući da će oni kandidati koji prijave takve obrazovne programe i ne iskoriste ostvareno pravo upisa, oduzeti mjesto nekom drugom kandidatu.


[OPŠIRNIJE]Dan srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije
Anita Dujela / datum: 2. 5. 2019. 09:15

Manifestacija "Dan srednjih škola Splitsko dalmatinske županije 2019" će se održati u subotu, 11. svibnja 2019. od 10:00 do 14:00 sati na prostoru Kazališnog trga – Trga Gaje Bulata, odnosno na platou ispred zgrade Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu. Svečano otvaranje predviđeno je s početkom u 11 sati.

O školama i njihovim programima govorit će učenici i njihovi profesori te će biti na raspolaganju davati odgovore na sva pitanja zainteresiranim osnovcima i roditeljima o svemu što ih zanima prije upisa. "Dan srednjih škola Splitsko dalmatinske županije" najbolja je prilika da se na jednom mjestu prikupe i usporede sve važne informacije na osnovu kojih će učenici donijeti konačnu odluku u koju će se srednju školu upisati. 


[OPŠIRNIJE]Predstavljanje srednjoškolskih deficitarnih programa 2019.
Anita Dujela / datum: 25. 3. 2019. 12:29

U prostorima CISOK-a, na adresi Bana Jelačića 17 (Split), tijekom 8., 9., i 10. travnja ukupno 12 srednjih škola predstaviti će sve svoje aktualne obrazovne programe, s naglaskom na obrazovnim programima za deficitarna zanimanja. Predstavljanja su namijenjena učenicima završnih razreda osnovne škole i njihovim roditeljima.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju